Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Start/Samarbeten & Integrationer/API - Bygg egna integrationer med PE

API - Bygg egna integrationer med PE

Med PE:s öppna API är det möjligt att bygga sömlösa integrationer till de allra flesta system. PE:s vision är att allting som går att göra i webgränssnittet också ska vara möjligt att göra via API. Så oavsett om det handlar om att skjuta in fakturaunderlag, hantera komplexa intäktsflöden eller synkronisera användare så finns alltid möjligheten att automatisera processer och rutiner via moderna integrationer som kommunicerar med PE via vårt öppna API.

För vem?

API’t är till för alla som vill bygga integrationer till eller från PE. Syftet är att automatisera manuella processer och rutiner och se till att information kan flöda fritt mellan olika system.

Hur fungerar det?

Alla funktioner i API’t finns exponerade i s.k. endpoints. Varje endpoint har en motsvarande funktion i PE och kan vara allt från att skapa en kund eller en faktura till att hämta användare, banktransaktioner eller attestera en tidrapport. En integration kommunicerar med PE via API’t och kan både ta emot och läsa ut information.

Läs mer i vår API-dokumentation här.

Vem ansvarar för integrationen?

Kunden ansvarar för integrationen. PE ansvarar för bokföringen, underhåll och drift av API’t samt stöttning vid integrationsprojekt. I slutändan är det kunden, som bygger integrationen, som ansvarar för förvaltningen.

Så kommer du igång

PE Accounting kund: Kontakta din konsult på PE för att få tillgång till testbolag, API-nycklar och en direkt-kanal till supportens integrationspecialister.

Inte PE Accounting kund? Begär API nyckel och testkonto via detta formulär. Alternativt kontakta oss här så återkopplar vi till dig inom kort.