Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Hållbarhet på
PE Accounting

Vi ser det som vår uppgift  att skapa värde för våra kunder och bidra till en god miljö samt ekonomisk och social välfärd för alla våra medarbetare, ägare och intressenter. Vi strävar efter att erbjuda hållbara produkter och tjänster som följer våra kunders behov av funktionalitet, ekonomi, säkerhet och miljöpåverkan. Vi vill aktivt verka för en hållbar utveckling och ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar.

big-bang 1
Vector 43(1)

Automatiserad hållbarhetsredovisning 

Att fokusera på hållbarhet är en megatrend, men för många företag kvarstår fortfarande utmaningen att förstå VAD man ska rapportera på och HUR man ska ta fram datan för att få rätt rapportering. För att fortsätta hjälpa företag att automatisera sin redovisning, erbjuder vi nu via vårt dotterbolag Wellfish, möjligheten att automatisera sin hållbarhetsredovisning. 

Läs mer
vatten
Vector 43(1)
image 32

Hållbar affär

Att driva vår verksamhet och vår tjänst på ett ekonomiskt hållbart sätt är en av PE’s grundbultar. Det ligger i vårt DNA att alltid agera ekonomiskt, att inte slösa i onödan och att tänka oss för inför ekonomiska beslut. Vi lever som bolag på de pengar vi tjänar och återinvesterar våra intäkter i bolaget, i våra medarbetare och i vår tillväxt.

Läs mer
Vector 43(1)

MILJÖ OCH KLIMAT PÅ PE

För oss är det oerhört viktiga att påverka vårt klimat så lite som möjligt i vår affär och i vårt bolagsdrivande. Vi har därför tydliga riktlinjer kring hur vi förhåller oss vid inköp, val av leverantörer, resor, konferenser osv. 

Vårt bolag är helt pappersfritt och vi glädjs med våra kunder som kan gå samma väg som oss själva. 

Läs mer
nebulosa-turned-career-v2
Fiskar
Vector 43(1)

1% av omsättningen
& 1% av tiden

För oss som bolag är det väldigt viktigt att vara ”en god samhällsmedborgare”. Vi strävar alltid efter en god arbetsmiljö, en sund kultur, säkerhet, jämställdhet och inkludering.

Externt tar vi ansvar även för världen utanför PE genom våra många CSR-engagemang. Vi har som mål att lägga 1% av omsättningen och 1% av tiden på olika engagemang som hållbart och aktivt gör skillnad inom områden som Utbildning - Integration - Miljö - Entreprenörskap.

Läs mer
image 30
image 31(1)

PE Accounting
Stöttar

MyDreamNow_logo_ram_neg-350pxl

My dream now

My Dream Now's företagsidé bygger på att frivilliga från arbetsliv och högskola inspirerar högstadie- och gymnasieelever att hitta vägar till jobb och drömmar. Vi på PE Accounting  bjuder både in skolklasser till oss på studiebesök och har medarbetare som engagerar sig som klasscoacher och träffar klasserna ute i skolan för att inspirera och coacha eleverna. Läs mer om My Dream Now  här.

Team Rynkeby och Barncancerfonden

Team Rynkeby/ Barncancerfonden

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till förmån för barn med allvarlig sjukdom. Det har framgångsrikt drivits sedan 2002 med mer än 255 miljoner kronor insamlade. I Sverige går pengarna till Barncancerfonden och vi på PE Accounting stöder projektet som sponsorer. Läs mer om Team Rynkeby här. 

Warchild_logo_ram_neg_350pxl

Warchild

Barn drabbas allra hårdast av krig. War Childs internationella arbete går ut på att ge krigsdrabbade barn en chans till en bättre framtid. Man stöttar barnen att bearbeta sina krigserfarenheter, återuppbygga relationer till familj och vänner samt att få tillbaka sin självkänsla. Det förändrar framtiden, för både barnen och världen. Läs mer om Warchild här. 

ProjectPlayground_logo_ram_neg_350pxl

Project Playground

Project Playground är en trygg mötesplats med fördjupning i olika kulturella uttryck och fysisk aktivitet. En fritidsarena som är starkt kopplad till barn och ungdomars sociala etablering och integration i samhället och i vuxenvärlden med fokus på att motivera individen att våga drömma och sätta mål för att få en förflyttning framåt och skapa självkännedom. Läs mer om Project Playground här

FoundersAlliance_logo_ram_neg_350pxl

Founders Alliance

Founders Alliance är ett forum för Sveriges ledande entreprenörer, de möjliggör möten och utbyten entreprenörer emellan. Sedan starten 2001 har Founders Alliance byggt upp, stärkt och utvecklat medlemskretsen till att nu innefatta stora delar av Sveriges absolut tyngsta och mest erfarna företagsgrundare. Deras målsättning är att fler ska bygga långsiktigt framgångsrika företag. Läs mer om Founders Alliance här

ClimateView_logo_ram_neg_350pxl

Climateview 

Climate view arbetar för att skapa en skillnad för miljön och vår planet genom att visualisera och skapa klimatkartor i syfte att påskynda vår väg mot en koldioxidneutral framtid. PE stödjer ClimateView som sponsorer och medverkar vi events och liknande. Läs mer om ClimateView här.
 
 
SSEBusinessLab_logo_ram_neg_350pxl

SSE Business Lab

SSE Business Lab är en icke-vinstdrivande inkubator för nyligen grundade företag vid Handelshögskolan i Stockholm. Inkubatorns tjänster erbjuds till studenter, alumner, forskare och anställda vid högskolan. PE sponsrar labbet-hubbar med vår ekonomilösning till ett förmånligt pris. Läs mer om SSE Business Lab här.