Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Automatiska rapporter och uppföljning i realtid

Få full kontroll med beslutsunderlag som går att lita på. I vårt system blir affärshändelser och processer automatiskt till bokföring och färdiga rapporter. Rapporterna i sin tur har drill down-funktionalitet och går att anpassa efter era behov. Tack vare vårt öppna API och tjänsten SQL Analytics kan du dessutom integrera informationen i systemet med exempelvis Business Intelligence-system. Möjligheterna är oändliga.

Rapporter och uppföljning säljs inte som en separat modul utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

rapporter

Realtidsuppdaterade rapporter där allt hänger ihop

En stor fördel med PE Accounting är att vi samlar allt som rör ekonomin i ett system och minimerar mellansteg som påverkar både säkerheten och hur uppdaterade siffrorna är. 

Genom smarta integrationer med alla större banker och affärskritiska system ser vi dessutom till att siffror som är beroende av externa system såsom banker uppdateras snabbt istället för att du ska behöva logga in i tex banken. Allt som påverkar ditt företags ekonomiska data finns i PE accounting och kan användas när som helst för att följa hur det går och fatta välgrundade beslut. 

Automatiska rapporter med spårbarhet i minsta detalj

  • Färdiga rapporter per automatik

Resultat-, balans-, och momsrapporter genereras automatiskt i systemet och är anpassningsbara. Några av de vanligaste rapporterna, samt banksaldot, syns också direkt vid inloggning, och du kan även lägga in en egen Excel-budget att jämföra mot samt mycket mer. I samband med implementering av PE Accounting ser vi över ditt företags behov av uppföljning och vilka rapporter som behövs.

  • Automatisk bokföring och spårbarhet

I PE Accounting lagras allt som sker, och verifikat skapas helt automatiskt. Alla verifikat går sedan att ladda ned som PDF, och i varje resultatrapport kan du klicka dig ned till minsta lilla transaktion.

  • Skapa egna widgets och dashboards

Det går att utveckla egna dashboards för olika användare beroende på behörighet samt skapa egna widgets som visar t.ex. specifika siffror som är viktiga att följa löpande.

SQL

Oändliga analysmöjligheter med stöd av SQL Analytics

Vill du kunna skapa egna dashboards med rapporter direkt i PE Accounting, i ett externt BI-system eller kanske Excel? Med vår tjänst SQL Analytics blir det möjligt.

  • Skräddarsy dashboards beroende på behörighet
  • Skapa nya widgets/rapporter på dashboards
  • Anpassa befintliga widgets/rapporter på dashboards
  • Använda data från PE i externt BI-system
  • Använda data från PE i extern programvara såsom Excel
  • Hör gärna av dig så berättar vi mer om SQL Analytics i PE
Läs mer
BI

 

Business Intelligence genom integrationer med API och SQL databas

Genom att vi har både ett öppet API och SQL databas möjliggör vi integrationer med exempelvis Business Intelligence-system, eller helt egna lösningar och externa dashb0ards. På samma sätt går det att skjuta in data genom integrationer in i PE Accounting från andra system.

Tekniken gör det möjligt att använda ditt företags data på det sätt som passar er verksamhets behov av uppföljning och analys bäst.

 

ai-smoke 1