Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Bokslut och deklarationer för företag

Med PE Accounting ingår ett ekonomteam som hjälper er med bokslut, deklarationer, rådgiving och löpande support. Automatiserade processer och effektiva arbetssätt gör att allt sker på rekordtid och stämmer.

Bokslut och deklarationer är en del av PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

bokslut

Effektivaste boksluten tack vare rätt processer

 • Smarta processer ger effektiva & säkra bokslut

  Med automatiska processer som uppdaterar er bokföring i realtid är underlag för månads- och årsbokslut på plats när boksluten ska göras. Det innebär att vi kan stämma av löpande och ge er bättre stöd. Ni kan fokusera på att använda underlaget för rapporter och beslut.
 • Effektivare bokslut med automatisering

  Skippa pappersarbete och jobba istället i ett system med automatiserade processer. Bokföringen uppdateras i realtid, och det finns systemstöd för både era ansvariga och våra redovisningsekonomer. Månadsboksluten görs löpande, vilket effektiviserar arbetet med årsboksluten.
 • Minimerad affärsrisk

  All information inför månadsbokslut finns i systemet och är därför inte beroende av en enskild person eller att ni måste hitta ett specifikt papper. Våra redovisningsekonomer gör löpande avstämningar, undersöker om viktiga beslut måste fattas och lämnar in boksluten direkt i systemet.
 • Stöd under hela bokslutsprocessen

  Våra ekonomer informerar om vad som skett under månaden (eller året), tipsar om vad ni bör tänka på framöver, deklarerar moms- och arbetsgivaravgifter, har löpande koll på skattekontot och mycket mera. Månadsbokslut ingår i vår helhetslösning, medan årsbokslut och koncernredovisning beställs separat. För personliga deklarationer, såsom K10-blanketter, samarbetar vi med en skattejurist.

ai-smoke 1