Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Start/Samarbeten & Integrationer/Younium - Stöd för avancerade abonnemang

Younium - Stöd för avancerade abonnemang

Younium är en smart abonnemangshub för bolag som har en avancerad abonnemangsaffär eller har abonnemang som sin huvudsakliga intäktskälla. Genom integrationen med PE Accounting kan ditt SaaS-bolag växa med bästa möjliga förutsättningar att hantera hela processen från abonnemang till resultat och rapporter.

  • Kontroll över abonnemangshanteringen, oavsett komplexitet
  • Skalbar tjänst med koppling till PE Accounting
  • SaaS-bolagspecifika KPI:er underlättar analys av både er egen och era kunders verksamhet

För vem?

Younium är en bra lösning för bolag som har en avancerad abonnemangsaffär eller har abonnemang som sin huvudsakliga intäktskälla.

Hur fungerar det?

Du sköter abonnemangen i Younium och fakturor skickas ut och hanteras i PE Accounting där du även sköter övriga delar av din ekonomi och redovisning, inklusive lön. Du kan bland annat synkronisera växelkurser, kunder och produkter.

I Younium finns utöver själva abonnemangshanteringen även förstärkt rapportering och analysmöjligheter för SaaS-relevanta KPI:er för att både se vad som sker idag, hur det sett ut historiskt och hur det kan se ut framöver. Exempelvis finns rapporter för ARR, MRR och CMRR (Comitted Monthly Recurring Revenue) och insiktsmöjligheter kring både contraction, dvs- när en kund väljer ett mindre abonnemang och churn.

Younium "one pager”.

Youniums hemsida.

Youniums supportsida för integrationen med PE.

Releaseartikel.

Vem ansvarar för integrationen?

Younium har utvecklat och driftar integrationen.

Så kommer du igång

PE Accounting kund: Kontakt din konsult så får du hjälp att starta upp tillsammans med Younium med rätt förutsättningar för din verksamhet.

Inte PE Accounting kund? Kontakta oss här så återkopplar vi till dig inom kort.