Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Start/Samarbeten & Integrationer/Nordea Bankintegration

Nordea Bankintegration

Med PE:s integration till Nordea utför du dina betalningar med ett knapptryck direkt i PE. Du behöver inte själv hantera några filer utan det sköter PE sömlöst i bakgrunden. Bankhändelserna stäms sedan av automatiskt eller av våra konsulter mot era kund- och leverantörsfakturor och lönekörningar. Det ger en realtidsnära bild av din verksamhets ekonomi.

PE integrerar med Nordea via deras så kallade ISO-lösning. ISO20022 är en XML-standard för att skicka meddelanden som rör kontobalanser, betalningar och status kring dessa, mellan aktörer.

Kanske har du hört talas om P27?
Bankerna kommer att gå ifrån bankgirot i samband med det så kallade P27-initiativet. Att från PE kommunicera med bankerna via ISO-filer innebär i förlängningen att ni som kunder är förberedda inför bankens övergång till P27.

Så med ISO-lösningen har ni stöd för alla format

  • Leverantörsbetalningar
  • Inbetalningar
  • Lön

Vem ansvarar för integrationen?

PE Accounting ansvarar för att integrationen mot bank fungerar fullt ut.

Så kommer du igång

PE Accounting kund: På Nordeas webbsida kan du som PE kund själv ansluta dig till bankintegrationen. Tjänsten kallas för Corporate Access Lite. Klicka här för att komma till tjänsten. Kontakta din konsult om du har frågor.

Inte PE Accounting kund? Kontakta oss här så återkopplar vi till dig inom kort.