Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Start/Samarbeten & Integrationer/Cinode - Skills management plattform

Cinode - Skills management plattform

Cinode hjälper kunskapsintensiva företag att bli mer framgångsrika genom att identifiera, visualisera och matcha kompetens mot rätt utmaning. Allt samlat i en flexibel och kraftfull plattform med integration till PE Accounting.

  • Få all kunskap samlad, sökbar och presenterad. Med rätt kompetens får ni bolaget och individen att växa. Kompetenser, kompetensinventering och skapa anpassade cv:n.
  • Knyt samman affärer, leveranser och kompetenser. CRM, beläggning och matchning i ett flöde anpassat för konsultbolag och andra kunskapsintensiva organisationer.
  • Stärk er leveransförmåga. Hitta, avisera och bygg ert nätverk med partners och frilansare.

För vem?

Cinode används vad många framgångsrika och kunskapsintensiva företag både i Sverige och norden.
Konsultbolag, både små och stora är Cinodes största kundgrupp. Cinode används av exempelvis Xlent, Cygate, byBrick, Castra, Knowit, Semcon, Prevas, Softronic och många fler.

Hur fungerar det?

När en konsult tillsätts ett vunnet uppdrag skickas uppgifter om bland annat konsulten, timpris, vilken kund med mera från Cinode till PE Accounting. Det innebär att informationen bara behöver läggas in en gång i ett system och risker för fel och onödig administration minimeras.

Se webinar med fokus på effektivisering och konsultbolag här.

Vem ansvarar för integrationen?

Integrationen mellan PE Accounting och Cinode är en betarelease som utvecklas och driftas av en utvald partner med mycket hög kunskap om PE Accountings system och API.

Så kommer du igång

Då integrationen är en betarelease vill vi gärna utvärdera hur den kan hjälpa fler och om det behövs fler funktioner.

Hör av dig till oss på kontakt@accounting.pe om du är intresserad av att få veta mer så återkommer vi inom kort till dig. Berätta gärna om du använder Cinode eller PE Accounting idag så får du rätt återkoppling från oss.

Läs mer om Cinode.