BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

nebulosa-turned-career-v2

PEOPLE

Affärsområdet People ansvarar bland annat för att vi attraherar, rekryterar och introducerar nya kollegor i takt med att vi som bolag växer, samt att vi säkerställer att vi bevarar och utvecklar våra befintliga medarbetare och ledare på PE. Detta görs genom en rad olika projekt och initiativ, samtliga med målet om att vi ska vara en riktigt bra och hållbar arbetsplats, med riktigt bra och hållbara medarbetare ombord.

Läs gärna intervjuerna med några av våra kollegor på affärsområdet för att få veta mer!

sanna-carlstrom-profil

”När jag hittade till PE Accounting, så var det som att hitta hem. Kollegorna är fantastiska och kulturen är gediget snäll, uppmuntrande & nyfiken. Därtill är vi alla är med på en riktigt cool bolagsresa, som kan ta oss precis hur långt som helst!”

Läs mer
Sanna Carlström
Chief People Officer, Stockholm
Sofie - Hemsida

"Kontoret växer hela tiden och vi välkomnar nya kollegor varje månad! Det första man möts av på PE är vilket härligt gäng det är som jobbar här! Jag minns att jag kände mig väldigt välkommen av alla- det fanns (och finns!) alltid någon att fråga."

Läs mer
Sofie Lernerud
Office Coordinator, Stockholm
Mikaela Ljunggren

"Det bästa med PE som arbetsplats är en kombination av goda utvecklingsmöjligheter för mig som medarbetare, att få vara en del av en unik och banbrytande resa samt den fantastiska företagskulturen och kamratskap som finns här på bolaget!"

Läs mer
Mikaela Ljunggren
Learning & Development Specialist, Stockholm
nebulosa 4-1

Lediga tjänster

nebulosa 5(2)

Vilka är vi som jobbar
på PE Accounting?

Se våra medarbetare