BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

nebulosa-turned-career-v2

GROWTH

Affärsområdet Growth består av tre områden; Marketing, Sales & Implementation. Marknadsteamet ansvarar för att ta fram material och skapa aktiviteter i alla olika format för våra potentiella och befintliga kunder. Säljteamet arbetar värdeskapande och träffar nya, potentiella kunder för att presentera PE’s lösning. Implementeringsteamet hjälper våra kunder att sätta upp processer som möjliggör att vi kan automatisera och effektivisera ekonomiflödena på bästa vis. De håller kunden i handen hela vägen från start till att dom lämnas över till sina ansvariga konsulter på Consulting.

Läs gärna intervjuerna med några av våra kollegor på affärsområdet för att få veta mer!

Camilla Drangel

”Att byta till PE är bland det bästa jag gjort. Jag har aldrig haft måndagsångest. Letar du efter att få utvecklas inom ditt område och söker en företagskultur där man har roligt på jobbet, samtidigt som du får vara med om något så häftigt som att revolutionera en uråldrig bransch, ja då kommer du trivas här!”

Läs mer
Camilla Drangel
Sales Development, Stockholm
linus

”Att jobba med sälj på PE är bland det roligaste du kan göra! Du får vara med och påverka hjärtat i allt ifrån små till stora bolag, genom att vara med och skapa processer och förutsättningar för dessa organisationer att kunna effektivisera sin ekonomiadministration – det är enormt spännande, givande och lärorikt."

Läs mer
Linus Pekár
Sales Executive, Stockholm
Simon-Model-profil

”Vi växer snabbt och strävar alltid efter att förbättra och bredda vår tjänst –bara det gör oss till ett grymt bolag att jobba på. Men det gör också att man som medarbetare på PE har möjligheten att utvecklas och ta sig an nya roller och utmaningar inom bolaget hela tiden.”

Läs mer
Simon Model
Implementation Manager, Stockholm
nebulosa 4-1

Lediga tjänster

nebulosa 5(2)

Vilka är vi som jobbar
på PE Accounting?

Se våra medarbetare