BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

nebulosa-turned-career-v2

DEVELOPMENT

Development består av produktägare, utvecklare, UX'are, samt Teknisk support och arbetar tvärfunktionellt i squadar. Varje squad har ett helhetsansvar (frontend, backend, databas, API) för sina moduler av systemet och arbetar tillsammans för att hitta och bygga de bästa lösningarna för våra slutanvändare; vilka är både våra kunder, men även våra kollegor främst på affärsområdet Consulting. Utvecklingen i sig sker i en välskriven och homogen kodbas, skriven i Java, med automatiserade tester, byggen och releaser. Vi har en stor kodbas, tillika en stor testsvit, vilket ger en enorm styrka som möjliggör ingrepp i koden med tryggheten att allt kommer fortsätta fungera. Squadarna arbetar med agila processer och med en veckolig releasecykel.

Läs gärna intervjuerna med några av våra kollegor på affärsområdet för att få veta mer!

Tom - Hemsida

”Förutom sammanhållningen i bolaget, så är det väldigt positivt att man har chansen att påverka mycket som enskild medarbetare. PE är på så vis lagom stort tycker jag, det är ett “riktigt” bolag med riktiga kunder. Det vi gör har impact! Men det är inte så stort och förstelnat som vissa större företag är.”

Läs mer
Tom Airaksinen
Product Owner, Stockholm
Alexander Wittlock Hemsida 4mp

”PE är en arbetsplats där det händer mycket, vi växer fort och saker sker ofta snabbt! Detta är något som speglas tydligt i den tekniska funktionen, därför är det viktigt att man trivs i den miljön och motiveras av att vara med och driva förändring!”

Läs mer
Alexander Wittlock
Support Manager, Stockholm
Ludvig

”Det gör att vi hela tiden tillsammans utvecklas och får nya perspektiv! Dessutom har vi en stor testsvit som hjälper en att se till så att koden verkligen fungerar, det ger en stor trygghet i arbetet. Detta tycker jag har lett till en fin kultur där vi hjälps åt att lösa problem, ställa frågor och bollar idéer med varandra på ett bra sätt.”

Läs mer
Ludvig Nyqvist
Fullstack Developer, Stockohlm
nebulosa 4-1

Lediga tjänster

nebulosa 5(2)

Vilka är vi som jobbar
på PE Accounting?

Se våra medarbetare