Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

CONSULTING

Consulting är PE’s största affärsområde, till affärsområdet tillhör även Payroll. Affärsområdet arbetar i olika team och i nära samarbete med våra kunder för att bland annat bistå dem med redovisningstjänster, effektivisera bolagens löpande processer, månads- och kvartalsrapportering, årsbokslut, deklarationer, samt affärsrådgivning.
Alla på Consulting arbetar dagligen i PE-systemet och nära våra kunder. 

 

Läs gärna intervjuerna med några av våra kollegor på affärsområdet för att få veta mer!

 

HubSpot Video
malin-1

”Vi arbetar i en väldigt modern redovisningsroll, som tack vare vår helt digitala och automatiserade lösning skiljer sig väldigt mycket från det traditionella arbetssättet. Vi arbetar till exempel helt papperslöst och en stor del av processerna sköts främst av systemet istället för av människan.”

Läs mer
Malin Gilck
Chief Consulting Officer, Stockholm
Ellen - Hemsida

”Vi diskuterar ofta problem och frågeställningar med varandra, vilket gör att man aldrig känner sig ensam i sin roll. Behöver man så finns det alltid någon som vill hjälpa till! Vi har en stark sammanhållning och kommunicerar dagligen med varandra!”

Läs mer
Ellen Bruzelius
Payroll Specialist, Stockholm
Eric Paulsen

"Konsultrollen! Jag har arbetat som konsult i många år, men upplevelsen jag fått genom PE och just de kunder som finns här är något utöver det vanliga! Drivna företagare, som valt att digitalisera och automatisera sin redovisning gör att vi tillsammans kan arbeta mot kundens uppsatta mål."

Läs mer
Eric Paulsen
Lead Accountant, Malmö
nebulosa 4-1

Lediga tjänster

nebulosa 5(2)

Vilka är vi som jobbar
på PE Accounting?

Se våra medarbetare