BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Vill du också vara med på resan?

Lediga jobb

Jobba på PE Accounting

I över 10 år har vi hjälpt bolag att växa genom marknadsledande automatisering och en ekonomitjänst i världsklass. Vi kallar det tech with a human touch.

Vi är ett värderingsstyrt bolag med stort fokus på glädje, ansvar, prestigelöshet och nyfikenhet! Vi är sexfaldiga DI Gaseller och befinner oss på en riktigt häftig resa - Att vara en del av PE är att vara en del av ett framgångsrikt och snabbt växande bolag, där inga frågor är för dumma och inga utmaningar för stora. Det är så vi hela tiden, tillsammans, driver utvecklingen framåt. Häng med!

150+
Medarbetare
1
85
3
kontor
1
1
6x
Di Gasell
1
1
ai-smoke-1
AnsvaR
GLÄDJE
PRESTIGELÖSHET
NYFIKENHET
Daniel Coster. hemsida

"PE är både ett stort och ett litet företag på samma gång, vilket jag gillar! Och att jobba på vårt Göteborgskontor är grymt! Vi är ett skönt gäng med goa kollegor som alla kämpar för att sätta PEs märke på den västsvenska kartan ännu mer!"

Läs mer
Daniel Coster
Growth Sales, Göteborg
malin-hellerstedt

”När jag började på PE i slutet av 2014 var vi knappt 20 anställda. Sedan dess har vi växt otroligt, 2019 passerade vi 100 medarbetare och det bästa är att vi bara fortsätter att växa. Vilken resa att få vara med på!”

Läs mer
Malin Kantis
Consulting, Stockholm
Ludvig

"Som utvecklare är man även med från ett tidigt skede och bedömer om ärenden är lämpliga, i så fall hur osv - innan de går vidare till att utvecklas! I sista skedet så hjälps vi utvecklare åt att kodgranska varandras ärenden. Det gör att vi hela tiden tillsammans utvecklas och får nya perspektiv!"

Läs mer
Ludvig Nyqvist
Development, Stockholm
Emil Enblom

”Det bästa med PE som arbetsplats är den härliga företagskulturen och att bolaget visar uppskattning för sina medarbetare. Man skall jobba på PE om man vill lära sig mycket, jobba med engagerade kollegor och ha kul på köpet!”

Läs mer
Emil Enblom
Consulting, Stockholm
Johanna-Revert-profil

”Företagskulturen på PE är otroligt härlig och bidrar till att vi alla är engagerade i den tillväxtresa som tar oss framåt! Det är högt tempo och mycket variation i arbetet eftersom både vi och systemet ständigt utvecklas.”

Läs mer
Johanna Klang
Consulting, Malmö
2004_PE_Accounting_Portrait_V1_Color

Vi växer snabbt och strävar alltid efter att förbättra och bredda vår tjänst – bara det gör oss till ett grymt bolag att jobba på. Men det gör också att man som medarbetare på PE har möjligheten att utvecklas internt.”

Läs mer
Simon Model
Growth Implementation, Stockholm

Lediga tjänster

mountain

Revolutionera en hel bransch

Med ett modernt ekonomisystem som byggs av våra utvecklare inhouse, har vi automatiserat bort det manuella redovisningsarbetet. Hos oss arbetar du nära både små och stora kunder i en organisation som sätter rådgivning, service och teknik i främsta rummet!

hearts-1

Öppen och familjär företagskultur!

Vi anser att en trivsam arbetsplats skapar förutsättningar för framgång! Förutom vårt moderna arbetssätt jobbar vi aktivt med att se till så att alla ska känna sig riktigt hemma på arbetsplatsen. Vi tar varje tillfälle att tillsammans fira uppnådda mål, välkomna nya medarbetare och ha riktigt roligt ihop!

speedmeter

Din utveckling är vår utveckling

Tack vare vår snabba tillväxt erbjuder vi alltid spännande utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Oavsett om du vill gå mot en helt renodlad ledarroll, en specialistroll, eller kanske någonting helt annat – så ser vi till att skapa rätt förutsättningar för dig att växa tillsammans med oss!

Vilka är vi som jobbar
på PE Accounting?

Se våra medarbetare