Automatisk lönekartläggning

Nu finns det ytterligare en revolutionerande automatiserad tjänst i PE - med vår nya modul får du lönekartläggningen för ditt bolag OCH en benchmark gentemot andra bolag. Hör Nermin Cirgic prata och dema kring PEs lönekartläggning. 

HubSpot Video

Sedan 2008 är det lagstadgat att alla bolag ska göra en lönekartläggning. Företag över 10 anställda måste dessutom dokumentera sin kartläggning. Om man inte dokumenterar och analyserar sin kartläggning korrekt kan vite utgå. 

Nu kan du få din kartläggning automatiserad i PE och enkelt exportera ut för att dokumentera och analysera företagets löner för att se till att du ligger rätt i löneläge per kön, befattning och ålder. 

Efter sommaren kör vi ett webinarie om lönekartläggningen och hållbarhet, så skriv upp dig redan nu via formuläret här intill så får du en påminnelse när det närmar sig! 

”Lönekartläggningen är ytterligare ett steg i automationsresan för PE Accountings kunder. Nu kan man som kund lägga mer tid på att analysera data och agera, istället för att jaga in korrekt data”, menar Nermin Cirgic, produktägare för lön på PE Accounting.

Lönekartläggning är en tilläggstjänst. Hör av dig till din kontaktperson hos oss om du är intresserad att köra igång direkt. 

 

ai-smoke-1