Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Roadmap - Del 2 - Mål

06 juni, 2021

Det här är andra delen i vår Roadmap för automatisering av redovisning och ekonomiprocesser. Här fokuserar vi helt på målsättningen med omställningen.

En gemensam framgångsfaktor i de transformationer vi varit med och drivit igenom, är att de som lyckas bäst är de som förankrat omställningen internt innan det ska implementeras. Det vill säga, informerat om att företaget kommer att göra en omställning, förklarat varför och hur det kommer att påverka olika personer och roller.

Ett bra sätt att komma igång med ert automatiseringsprojekt är därför att sätta er in i vad som går att göra, vilka möjligheter det innebär för er och hur det kommer att påverka både företaget och individerna som jobbar hos er.

Här får ni förslag på både vad som går att automatisera samt frågeställningar att gå igenom tillsammans och resonera kring, för att förtydliga för samtliga vad det här kan innebära och vad målet är.

LADDA NER ROADMAP - DEL 2

Genom att ladda ner del 2 av vår roadmap får du ta del av enkla metoder och tips kring:

  • vad du kan automatisera
  • vad möjligheten är för er med automatisering
  • hur automatisering påverkar era beslut och uppföljning.

LADDA NER ROADMAP - DEL 2

Om du vill komma igång snabbt kan det underlätta att först stämma av med någon av oss. Kontakta oss direkt så tar vi ett första samtal kring ditt företag och vad som är möjligt med PE Accounting.