Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Roadmap - Del 1 - Behovsanalys

07 juni, 2021

Det här är första delen i vår Roadmap för automatisering av redovisning och ekonomiprocesser. Här fokuserar vi helt på den första behovsanalysen.

De flesta företag vi träffar vet att de skulle kunna sköta ekonomiadministrationen på ett effektivare sätt men har ofta svårt att uppskatta hur stor skillnaden faktiskt skulle bli om mer sköttes på automatik.

En bra start på en ”Automatiseringens roadmap” är därför att ni faktiskt skapar er en bättre bild av det ni har. Det kommer hjälpa er att identifiera tidstjuvar och kostnader som ni i vanliga fall inte reflekterar över och bli ett ovärderligt verktyg i er upphandling av effektivare
alternativ.

Så börja resan mot mer automatiserade ekonomiprocesser här och nu.

LADDA NER ROADMAP - DEL 1

Genom att ladda ner del 1 av vår Roadmap går vi igenom enkla metoder och knep för hur du kan:

  • inventera befintliga system
  • visualisera informationsflöden för att förstå vad som sköts manuellt
  • uppskatta tid och kostnader för ekonomiadministration
  • göra en enkel riskanalys.

LADDA NER ROADMAP - DEL 1

Om du vill komma igång snabbt kan det underlätta att först stämma av med någon av oss. Kontakta oss direkt så tar vi ett första samtal kring ditt företag och vad som är möjligt med PE Accounting.