BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Webinar - Scenarioplanering

29 april, 2021

Se inspelade webinaret om Scenarioplanering & Likviditetsarbete

 

 

Kan du tänka på framtiden när det känns som allt händer precis just nu?  Vad sker om en dag, vecka, månad eller år? Välkommen till ett webinar där våra experter berättar om hur vi som företag arbetar nu för att hantera utvecklingen framöver.

Webinaret är en inspelning av vår livesändning 5 maj 2020 när covid-pandemin slog hårt mot många företagare.

HubSpot Video

Webinaret är relevant för dig som är ansvarig för ekonomi, sitter som VD, ägare eller på annat sätt är involverad i ledningens arbete med att planera för framtiden.

Vad innehåller webinaret?

  1. Scenarioplanering och likviditetsarbete.
    Vad är scenarioplanering, hur använder vi det och vilka scenarios arbetar vi efter nu?

  2. Tillväxt och människor
    Hur arbetar vi med scenarios, kultur och kommunikation kring tillväxt?

  3. Likviditetsarbete

    Hur hanterar vi likviditeten nu och hur förhåller vi oss till våra scenarios?

Föreläsare:

Malin Ringdahl: Business Development Manager på PE Accounting med många långa års erfarenhet av scenarioplanering i gruvbranschen och för McKinsey.
 
Damir Pepic:  Chief Growth Officer på PE Accounting med bakgrund som revisor på PWC:s tillväxtavdelning och som implementeringschef hos oss.
 
Amir Suhonjic: Head Of Accounting och civilekonom som under flera år lett PE Accountings arbete med att utveckla konsultorganisationen. Arbetar idag strategiskt med vår kundleverans, såsom utveckling av system och interna processer.
 
Moderator:
Magnus Serratusell Wallin: Brand & Communications Specialist på PE Accounting med många års erfarenhet av kommunikationsarbete under både kristid och stark tillväxt i små och stora företag.
 

Vad är PE Accounting?

Vi har senaste åren växt stadigt med omkring 50% genom att fler än 800 bolag och 20.000 användare valt vår kombination av automatiserande ekonomisystem och redovisningsbyrå. Vi är helt fokuserade på tjänsteföretag och har kunder med omkring 5 till 500 anställda.