BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Webinar - Likviditet VS Corona!

21 maj, 2021

Stödåtgärder, planering och finansiering. Vilka alternativ finns för att stärka likviditeten under rådande kris?

Tillsammans med SEB:s företagarekonom, Américo Fernandez, specialister på lån från Capcito och vår egen Head Of Accounting, Amir Suhonjic bjuder vi på 60 minuter konkreta tips och information om olika sätt att stärka bolagets likviditet.

HubSpot Video

För vem passar webinaret?

Webinaret är relevant för dig som är ansvarig för ekonomi, sitter som VD, ägare eller på annat sätt är involverad i ledningens arbete med att hantera företagets likviditet.

Vad innehåller webinaret?

11:00 Introduktion. Magnus Serratusell Wallin, PE Accounting.

11:05 Stödåtgärder som stärker likviditeten. Américo Fernandez, SEB.

11:25 Likviditetsarbete i företaget, konkreta tips. Amir Suhonjic, PE Accounting.

11:40 Finansiering för att hantera likviditeten. Leonard Schreij, Simon Pettersson, Capcito.

12:00 Q&A

Vilka är föreläsarna?

Américo Fernández är SEB:s företagarekonom som under krisen löpande berättat om vad som sker i vår omvärld som påverkar både privatpersoner och företags ekonomi.

Amir Suhonjic: Head Of Accounting och civilekonom som under flera år lett PE Accountings arbete med att utveckla konsultorganisationen. Arbetar idag strategiskt med vår kundleverans, såsom utveckling av system och interna processer.

Leonard Schreij och Simon Pettersson från Capcito berättar om olika alternativ för finansiering för att säkra likviditet och kassaflöde i skakiga tider, för att komplettera bankerna och de statliga stöden.

Magnus Serratusell Wallin: Moderator för webinaret. Har senaste åren arbetat med att lyfta fram automatiserad redovisning och PE Accounting.