Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Webinar - Hur fungerar företagsrekonstruktion?

21 maj, 2021

kan företagsrekonstruktion hjälpa ditt företag att återgå till långsiktig lönsamhet?

Genom en företagsrekonstruktion kan i grunden livskraftiga företag få hjälp att hantera ekonomiska problem genom bland annat betalningsanstånd, skuldnedskrivning och statlig lönegaranti. I detta webinar beskriver Marcus Wenner, delägare och VD på 180grader, och Maria Bolin, delägare och jurist på 180grader, hur en företagsrekonstruktion går till och ger tips på hur företag kan återfå långsiktig lönsamhet. Magnus Serratusell Wallin från PE Accounting modererar.

HubSpot Video

 

För vem?

Webinaret passar framförallt dig som har en ledande roll på företaget, såsom VD och ekonomichef men kan även vara av intresse för t.ex. redovisningskonsulter eller andra som hanterar ekonomifrågor för att de i sin tur ska kunna hjälpa sina kunder att hitta en lösning på t.ex. tillfälliga likviditetsproblem eller förbrukat eget kapital och skulduppbyggnad.

Under webinaret får du bland annat lära dig:

  • Vad innebär en företagsrekonstruktion?
  • Passar rekonstruktion för alla typer av företag?
  • Hur går processen till?
  • Vad innebär lönegarantin?
  • Hur går det att kombinera stödpaket och rekonstruktion?