Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Styrelsearbete med Alfvén & Didrikson, Michaelberglund och PE Accounting

01 februari, 2021

Webinar: Framgångsrikt styrelsearbete i tillväxtbolag!

Kraven på styrelsearbetet och styrelsens medlemmar förändras i takt med att företaget växer. Det som fungerade bra igår är inte nödvändigtvis det som ger rätt resultat framöver. Men vilka är framgångsfaktorerna?

Under föreläsningen berör vi bland annat:

  • Hur bör styrelsen utvecklas när bolaget växer?
  • Vad kan du som ägare, extern styrelseledamot eller CEO göra för att samarbetet ska bli effektivt?
  • Hur får man bästa möjliga styrelse ur både ett ägar- och bolagsperspektiv?
  • Hur påverkar tillgången till uppdaterade beslutsunderlag samarbetet?
  • Hur utvärderar och kompetensutvecklar man en styrelse i förändring?
  • Hur får man nu egentligen ta betalt som extern styrelseledamot?

Jag vill se webinaret nu

Kunniga föreläsare delar sina bästa tips

Måns Alfvén, grundare av riskkapitalbolaget Alfvén & Didrikson och Cecilia Tunberger, partner i executive search, interim och styrelsekonsultföretaget Michaël Berglund delar under en timme med sig av sina bästa tips och erfarenheter. 

Måns sitter idag i styrelsen för bland annat PE Accounting, Trustly, Quinyx, Ping Pong och Offerta. Han har gedigen kunskap kring vad som sker i en styrelse när företaget går från några få till fler ägare, hur man ska skilja på ledningsgrupp och styrelsearbete, hur man som ägare hittar sin roll och hur man får ut så mycket som möjligt av en styrelse.

Cecilia Tunberger är partner och ansvarig för affärsområdet Assessment & Development på Michaël Berglund. De genomför bland annat kvalificerade personbedömningar med hjälp av strukturerade djupintervjuer och välutprövade testverktyg i urvalssituationer och management audits. Cecilia delar med sig av sina egna erfarenheter utifrån detta och berättar även om hur Michaël Berglund arbetar med att utvärdera och kompetensutveckla ledningsgrupper och styrelser. 

Jag vill se webinaret nu