BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Under femton minuter med Olle Rydqvist

Av Camilla Drangel

1 MIN LÄSTID

Image from iOS (13)

Bokföring skapades i Venedig på 1300-talet som ett verktyg för köpmän och inte för Skatteverket som man kan tro idag. För sedan dess har synen och kunskapen om bokföring ändrats från att vara ett viktigt verktyg till att bli nödvändigt ont. Det här ville Olle Rydqvist, Mattias Hjalmarsson och Andreas Granstedt ändra på och PE Accounting kom till världen i syfte att ge tillbaka bokföringen som ett verktyg till entreprenören. Men hur går vi från att digitalisera en industri till att helt automatisera? Vad innebär ens det? 

Under femton är podden som lär dig nya saker varje måndag på under femton minuter. Podden hostas av entreprenören, grundaren och författaren Henric Smolak som också tillsammans med sitt bolag Strossle är kund i PE Accounting. Vi hade förmånen att få gästa Sveriges största tech podcast och nu finns den att lyssna på! I Under femton minuter intervjuar Henric en av PE's grundare Olle Rydqvist på ämnet "hur går vi från att digitalisera en industri till att helt automatisera den och vad innebär det". 

Lyssna gärna här! 

Är du nyfiken på att se om PE Accounting är rätt för dig och ditt företag? Vi vill förändra sättet världen ser på bokföring och vi gör det med användaren i fokus. Boka en kostnadsfri konsultation med en av våra experter så visar vi dig hur automatiserade processer kan underlätta just DIN vardag.

Kontakta PE