BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Automatiserad körjournal med Telia Sense och PE Accounting

Av Magnus Wallin

2 MIN LÄSTID

Telia_Sense11

Foto:  © Telia Sverige AB

Nu kan vi berätta om vårt innovationssamarbete med Telia Sense


Vi kan nu stolt berätta att vi samarbetar med Telia och deras tjänst Telia Sense för att skapa innovationer kring bilkörning och bokföring. Tillsammans kommer vi inledningsvis fokusera på vad vi kan göra för att minska administrationen kring körjournaler.

Läs även Telias pressrelease.

Du kan fokusera på att köra till fler viktiga möten

Med Telia Sense skapas bland annat körjournaler på automatik. I slutet av månaden läses körjournalen automatiskt in i PE Accounting, där du som användare ser över och godkänner den.  Vårt system sköter bokföringen. 

Ett innovationssamarbete för att få bort onödig administration

Vi kommer till en början låta några kunder testa för att sedan göra det tillgängligt för fler. Det vi tycker är extra spännande är att vi nu tillsammans med Telia Sense tar ytterligare ett innovationssteg framåt.

"Det är roligt att se hur Telia Sense hela tiden får nya användningsområden och nya kundgrupper. Jag är stolt över PE Acountings förtroende och att vi kan hjälpa till att göra vardagen lite enklare för deras kunder" säger Marcus Lidbeck, chef för Digitala Affärer, Telia Division

Minskad administration kring körjournaler gynnar hela organisationen. Den anställde som kör slipper spendera onödigt många timmar på manuellt pillrande med siffrorna. Ekonomichefen behöver inte tjata om att det måste göras. Företagsledningen kan lita på att bokföringen stämmer och ta bättre beslut på rapporter som uppdateras live.

"Vi tycker att företagare och entreprenörer ska göra det som de kan bäst – driva affären och fokusera på kärnverksamheten. Genom oss får kunderna en ekonomifunktion där de alltid har full koll och uppdaterade beslutsunderlag. Vi vet att hantering av körjournaler tar mycket tid, och jag är glad att vi genom Telia Sense kan ta ett innovationssprång och knyta ihop bilkörandet med bokföringen", säger Olle Rydqvist, medgrundare och vd, PE Accounting.

Om Telia Sense

Telia Sense hjälper bilägare att gör om sina bilar till smarta bilar. Genom Telia Sense får användaren automatisk körjournal, 4G-wifi, smarta servicetjänster och full kontroll över sin bil. Allt via en app. Sedan tidigare har Telia Sense partnerskap med bland annat Folksam och Easy Park.

Läs mer om Telia Sense

Telia Sense FAQ

Vill du veta mer om automatisering?

Läs någon av våra guider för både kloka tips, workshops och exempel.

Läs en guide om automatisering