Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Alltid på språng? Så underlättar appen din vardag

Av Alexander Hellsing

1 MIN LÄSTID

HubSpot Video

Vi träffade Preben Andreassen på vår kundfrukost och passade på att fråga hur han och hans kollegor på Precuris använder sig av appen. 

TIDRAPPORTERA DIREKT 

För konsulten och grundaren av bolaget Precuris, Preben Andreassen, har appen blivit något han använder dagligen. Istället för att ta upp laptopen rapporterar han direkt i mobilen när han sätter sig på bussen på väg hem från uppdraget.

Speciellt när det kommer till att lätt kunna lägga in tid. När man är ute och springer mellan kunderna där man kanske har fler projekt på en och samma dag är det lätt glömma bort vad man gjort den dagen. Då är det väldigt enkelt att kunna sätta sig på bussen eller tåget och bara lätt kunna lägga in de tiderna man jobbat den dagen istället för att sen få sätta sig och tänka igenom, vad är det jag har gjort idag när man kommer hem eller till kontoret.

Enkel översyn och Full koll på ekonomin

Startsidan på appen förenklar också Prebens vardag.

Den nya lösningen med "att göra" ger en bra översikt av vad som jag som antingen ägare eller VD eller administratör behöver göra. Att kunna göra det direkt i appen - det är något som gör min vardag väldigt mycket lättare.

Intresserad av hur appen skulle fungera för ditt företag? Läs mer här.