Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

5 bra artiklar om investerare, riskkapital och entreprenörskap

Av Magnus Wallin

2 MIN LÄSTID

riskkapital_entreprenorskap_mans_andreas_800x418pxlAndreas Granstedt, grundare av PE och Måns Alfvén, grundare av Alfvén & Didrikson.

Här följer en rad relevanta artiklar om samarbetet mellan investerare och entreprenörer som vi har skrivit tillsammans med Måns Alfvén, delägare i riskkapitalbolaget Alfvén & Didrikson, och Andreas Granstedt, serieentreprenör och medgrundare av PE Accounting. Vi hoppas våra artiklar ska kunna hjälpa både företag och investerare att lyckas ännu bättre med sina satsningar.

Innehållet i artiklarna är framför allt till för dig som:

  • Behöver finansiera tillväxt men kassan räcker inte

  • Vill diversifiera din privatekonomi som ägare

  • Vill få in en extern styrelseledamot och undrar vad det innebär om denne blir delägare i bolaget

  • Vill följa en resa där både riskkapitalist och entreprenör berättar öppet och delar med sig av sina bästa råd.

Jag vill bidra med mina egna erfarenheter för att fler ska få en chans att hitta rätt investerare vid rätt tillfälle och få en bättre tillvaro som entreprenörer.  Andreas Granstedt, grundare av PE Accounting 

Riskkapital” för mig betyder att satsa kapital och engagemang för att hjälpa entreprenörer att växa och utveckla sina bolag. Vi på Alfvén & Didrikson vill ha roligt tillsammans med de entreprenörer vi stöttar och vi vill kunna göra investeringar i vettiga bolag som gör livet lite bättre, åtminstone för några, och där vi kan kliva in som långsiktiga ägare. Måns Alfvén, delägare Alfvén & Didrikson

Vi har även sammanställt allt i en praktisk ebok.

riskkapital-ebok_500x261pxl-1

Ladda ner ebok

 

Börja läsa den artikel som är mest relevant för dig just nu: