Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

5 saker en ekonomiansvarig lika gärna kan göra på distans

Av Olle Rydqvist

1 MIN LÄSTID

icecream_pe-2

En god glass, en spännande bok, ett dopp i havet och absolut ingenting mer, eller? Det optimala är att kunna ta det lugnt under hela semestern. Men det är inte alltid det går att resa bort en längre tid som ekonomi- eller verksamhetsansvarig. Kan man ändå resa bort kan det krävas viss koll på vad som händer. Tack och lov går det mesta idag att sköta även i skuggan av ett svajande parasoll eller på altanen vid semesterstugan.

5 bra saker att göra där du är, var det än är
  • Attestera och betala ut löner med ett klick - vem vill vara på kontoret 25:e juli?
  • Attestera och betala leverantörsfakturor - ska du sitta jour går det lika bra i en båt om alla fakturor hanteras digitalt i systemet.
  • Attestera och skicka kundfakturor - intäkterna kommer även om du är i stugan när de går iväg, allt underlag finns i systemet.
  • Ha koll på resultatet – färdiga rapporter som är uppdaterade i realtid stämmer även om du är vid poolen.
  • Balansera ekonomin med rörelsefinansiering – semesterveckorna kan vara tuffa, lös det direkt i samma system som allting annat och betala bara för det ni använder.

Semestervänlig ekonomi?

Ett bra sätt att planera för ekonomiprocesser som ger mer utrymme för semester är att läsa tex vår roadmap för automatisering av ekonomiprocesser. Den innehåller alltifrån workshops till färdiga mallar och exempel. 

guider_digital_automatisk_redovisning_800x418pxl

Läs en guide om automatisering