Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

PE Accounting släpper automatiserad likviditetsrapport

Av Magnus Serratusell Wallin

2 MIN LÄSTID

Automatiserad likviditetsrapportPE Accounting som sedan 2011 utvecklar ett eget ekonomisystem och redovisningstjänst släpper nu en likviditetsrapport som genereras på automatik. Enligt dem är det en betaversion som under rådande kris är helt kostnadsfri med målsättningen att alla kunder ska ha kontroll på likviditeten.

Vi hade egentligen tänkt släppa en testpilot men nu ändrades förutsättningarna och många företag ber om hjälp. Så vi satsar på att inte bara släppa, utan också vidareutveckla den här rapporten i snabb takt baserat på den återkoppling vi får från våra kunder. Många har ett extremt stort behov av likviditetskontroll nu och med en tjänst och system som vår så kan de följa vad som sker i företaget mer eller mindre i realtid. Vi jobbar väldigt nära våra kunder och nu ställs allt på sin spets. Jag hoppas verkligen det här kan hjälpa många, berättar Malin Gilck, COO på PE Accounting

Våra kunder har lyxen att ha det mesta samlat i ett system och så realtidsuppdaterat som möjligt via till exempel snabba bankintegrationer och automatiserade processer. Det innebär att det faktiskt går att få en väldigt aktuell likviditetsrapportering och förhålla sig till den, fortsätter Malin.

PE Accounting har de senaste åren växt med omkring 50% per år utan riskkapital och är en av få aktörer som byggt ett eget system från grunden och kombinerar det med redovisningsbyråtjänst på samma gång. Enligt dem är själva kombinationen människa och maskin en framgångsfaktor för att lyckas leverera en både korrekt och så automatiserad likviditetsrapport som möjligt.

Vi strävar efter att effektivitet och rätt siffror ska gå hand i hand. Repetitiva uppgifter ska kunna skötas på automatik och rapporterna ska vara uppdaterade och stämma. Där behövs våra redovisningskonsulters löpande stöd medan kunden behåller själva kontrollen, dvs. de har total insyn i det som sker och styr genom attesträtt.  Detsamma gäller likviditetsrapporten. Allt är transparent och går att följa i minsta detalj men det som vi inte har koll på och sker utanför PE Accounting kan de istället lägga till manuellt eller läsa in i t.ex. en egen excelfil eller ett annat BI-system, avslutar Malin.

Kort film som visar betaversionen av likviditetsrapporten direkt i PE Accounting

 

Kort om redovisningsbyrån och ekonomisystemet PE Accounting

PE Accounting erbjuder tjänsteföretag med 5 till 500 anställda ett molnbaserat ekonomisystem med hög automatiseringsgrad, direkt koppling till banken och personlig redovisningstjänst med dedikerade redovisningskonsulter.

Resultatet blir bättre beslutsunderlag och kontroll över ekonomin samt minskade kostnader i tid och pengar för administration. PE har fler än 700 tjänsteföretag som kunder och 20.000 användare. Under 2019 blev SEB delägare i PE med fokus på gemensamt innovationsarbete.

Några bra delar av det som ingår med PE Accounting

  • Ett system för all redovisning istället för många
  • Tid-, projekt- och utläggsrapporter genererar fakturor, löner och resultat
  • Effektiva integrationer med bank och myndigheter
  • Automatiserade processer effektiviserar allt
  • Dedikerat stöd från redovisningskonsulter
  • Stöd  under hela implementeringsprocessen
Kontakta PE Accounting direkt för mer information eller titta på en kort demonstration.
 
Jag vill veta mer