Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Päronsnack med Olle Rydqvist

Av Camilla Drangel

1 MIN LÄSTID

#7 Olle Rydqvist- PäronsnacketÄr föräldraskap en karriärbroms? Hur får man egentligen ihop livspusslet? Måste man ändra sin livsstil när man får barn? Ja det här är stora frågor som kan vara svåra att svara på. Vår grundare Olle Rydqvist fick förmånen att besöka podden Päronsnacket där programledaren och entreprenören Klara-Maria Mach intervjuar framgångsrika föräldrar om hur karriären och arbetslivet har förändrats efter att ha fått barn. 

 Klara-Maria är entreprenören och mamman som 2015 startade bloggen Entreprenörden, som riktar sig till personer med eller utan bolag. Bloggen fick snabbt en stor läsarskara och kort därefter grundade hon kvinnonätverket Wonder Women. Klara-Maria har mottagit flera priser för sitt starka engagemang och arbetar idag som moderator, debattör och affärsutvecklare i tillväxtbolag. Under sin graviditet reflekterade hon över hur det är att vara mamma och entreprenör samtidigt och podden Päronsnacket kom till!

Vår medgrundare Olle Rydqvist fick förmånen att gästa veckans avsnitt där Klara-Maria och Olle pratar om föräldraledighet, vikten av rutiner, prioritering av tid, hur mycket styrelsen har betytt för honom men även om den perioden där han tappade synen p.g.a stress. Det är ett ärligt och härligt samtal kring hur det är att vara pappa, företagare i storföretag och stress. 

Lyssna här!