Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Vi vill minska stressen över cashflow med snabbaste bankavstämningen

Av Magnus Wallin

2 MIN LÄSTID

SEB_Pressrelease_1200_v4

Med marknadens snabbaste bankavstämning med SEB i ekonomisystemet ska ingen behöva logga in i banken för att se om fakturan är betald

Tillsammans med SEB har vi utvecklat marknadens snabbaste integration för bankavstämning med SEB i ekonomisystemet. Företagsägare, CEO:s och CFO:s som är oroliga över om fakturorna betalats ser automatiskt i ekonomisystemet om och när det skett och har löpande kontroll över alla transaktioner på kontot.

Enklare för CEO, CFO och ägare att ha kontroll

“Kontroll över cashflow är för många av våra kunder en stor stressfaktor och behovet av snabba korrekta beslutsunderlag är idag större än någonsin. Samhället i stort rör sig i ett annat tempo och så gör även företagen. Nu kan den automatiska avstämningen med SEB ske var 15:e minut istället för en gång per dag. Det gör det enklare att ha kontroll över vad som fakturerats och när pengarna kommer in. Vi hoppas det kan minska stressen för de redan hårt satsande företagsägare, CEO:s och CFO:s som borde kunna fokusera på annat istället,” förklarar Olle Rydqvist, CEO och medgrundare av PE Accounting.

Fler tekniska innovationer är på gång

Sedan tidigare pågår ett löpande innovationssamarbete mellan PE Accounting och SEBoch tidigare i år blev SEB delägare i PE Accounting. Målet är att tillsammans flytta fram gränserna för vad som går att göra för att underlätta livet för svenska företag. En rad möjliga tekniska innovationer är redan under utveckling och kommer släppas löpande under året. 

Vi måste vara där våra kunder är

“För oss som bank är det nödvändigt att vara där våra kunder är. Det är en förutsättning för att vi ska vara relevanta och driva utvecklingen framåt. Vi satsar därför stort på att finnas i ekonomisystemet och med PE Accounting kan vi göra det snabbare än med någon annan. Vi frågade en lång rad företagsägare och VD:ar varför de loggade in i banken trots att vi uppdaterade siffrorna direkt mot PE en gång per dag och fick klart och tydligt höra att mer frekventa uppdateringar var viktigt för dem, därför blev det här en del i vår utvecklingsplan,” förklarar Fredrik Ljungblad, Segmentmanager SME, Corporate Market SEB.

 

Läs mer om PE Accounting affärssystem och redovisning

* Baseras på jämförelse med kända direkta integrationer mellan externa ekonomisystem och bank och med avseende på bankavstämning. Snabbaste integrationen fram till nu mellan SEB och externa ekonomisystem uppdaterar siffror en gång per dag.