BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Ledarskap är helt avgörande för digitalisering

Av Magnus Wallin

2 MIN LÄSTID

Den moderna redovisningsbyrån. Hur påverkas erbjudandet av digitaliseringen?

Under FARs branschdagar ( branschorganisation för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister ) deltog vi i en paneldiskussion kring hur man bygger nya tjänster i ett allt mer digitalt landskap.

Tema, utdrag från FARs program:

"Vad efterfrågar dina kunder, och är du verkligen duktig på att leverera detta? Du får tips om hur du kan coacha dina kunder och hjälpa dem att växa och öka lönsamheten." 

Branschen har fram till idag haft fullt fokus på historisk finansiell information. Tjänsteutbudet måste anpassas efter kundernas behov som i allt större utsträckning förändras och påverkas av bland annat möjligheterna med Big Data och prediktiv teknik samt krav på realtidsinformation. Det handlar rent krasst om ”överlevnad” och om att hitta nya tjänster. Och de finns, men det kräver att vi tar fram ett tydligt erbjudande till våra kunder.

Det handlar till stor del om ledarskap

Många redovisnings och revisionsbyråer är nyfikna på vad vi gör och vi delade med oss av vår syn på vad företagare efterfrågar och vad vi måster erbjuda som redovisningsbyråer.  En insikt vi fått genom att hjälpa hundratas företag att styra om sina ekonomiprocesser är att hur bra teknik vi än har så är det vår förmåga att processleda våra kunder och deras interna ledarskap som är helt avgörande för resultatet. 

Vi har spelat in delar av paneldiskussionen. Se gärna våra filmer och fundera över hur det berör dig som driver byrå eller köper in redovisningstjänster.

Så förändras erbjudandet

 

Vad händer med kundmötet i takt med att mer och mer sköts digitalt? 

 

Funderar du på fördelarna med digital redovisning? Läs någon av våra guider och bli lite klokare.

guider_digital_automatisk_redovisning_800x418pxl

Läs en guide om automatisering