BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Snabbaste avstämningen med SEB-kostnadsfritt i ett halvår

Av Magnus Wallin

1 MIN LÄSTID

seb_peaccounting_erbjudande_800

Förra sommaren släppte vi nyheten "Utökad redovisning" som innebar att det går att få sina siffror uppdaterade var 15:e minut mellan SEB och PE Accounting. Nu är det möjligt att som kund till oss få den snabbaste integrationen helt utan avgifter från SEB under sex månader (normalt 105 kr/månad).

Integrationen var ett sätt för oss att komma ett steg  närmare helt realtidsuppdaterade beslutsunderlag och ökad kontroll över cashflow för våra kunder. Det påverkade även utvecklingen branschöverskridande och har lett till snabbare och bättre integrationer mellan banker och ekonomisystem. Ett steg i rätt riktning för alla.

Kostnadsfritt i ett halvår

Som kund till oss på PE Accounting kan du aktivera den snabbare integrationen utan avgifter från SEB i ett halvår. Erbjudandet gäller om den snabbare integrationen aktiveras mellan  1 juli och 31 december 2020. Efter aktivering tar SEB inte ut några avgifter för den snabbare integrationen förrän nästkommande månad efter sex månader.

 

Är du kund hos PE Accounting? 

Fyll i formuläret direkt på SEB:s sida så blir du kontaktad inom 48h.

 

Är du inte kund hos PE Accounting? 

Kontakta oss så går vi igenom vad skillnaden skulle bli för ditt bolag med snabbare integrationer med banken och mer automatiserad redovisning och redovisningskonsultation från PE Accounting.
 
Det kan vara bra att känna till att vi är fokuserade på tjänsteföretag i storleken 5-500 anställda. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska kunna erbjuda automatisk redovisning och effektiva processer.
 
Vi har redan idag omkring 800 kunder och 25.000 användare av vår kombination av ekonomisystem och redovisningsbyrå, så vi vet vad som fungerar bra och inte. Hör gärna av dig.
 
Jag vill veta mer om PE