BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Entreprenörsgalan 2019 med PE Accounting

Av Magnus Wallin

3 MIN LÄSTID

För andra året i rad är vi stolta sponsorer av  Entreprenörsgalan som går av stapeln för 18:e året i rad och drivs av Founders Alliance!  Under eventet utses årets grundare, årets förebildsentreprenör och årets unga entreprenör. När PE Accounting grundades var medlemmar av Founders Alliance bland de första som var med och drev utvecklingen av våra tjänster framåt. Både system och tjänst formades helt enkelt med entreprenören helt i fokus.

entreprenorsgalan_1

Founders Alliance Entreprenörsgalan 2019.

Redovisningsbyrå, bokföring online och egenutvecklat affärssystem. Founders Alliance medlemmar vågade satsa på något nytt!

Sedan starten 2010 har PE Accountings vision varit att ge entreprenörer, företagsledare och ekonomichefer en möjlighet till kontroll i ekonomin, effektiva och förenklade processer och uppdaterade beslutsunderlag. Övertygelsen var då som nu att i slutändan bygger detta mer framgångsrika och lönsamma bolag. Tack vare modiga företagsgrundare från Founders Alliance som vågade prova en helt ny typ av ekonomitjänst, lägga all sin bokföring online och välja en redovisningsbyrå som också utvecklar ett eget affärssystem började PE Accounting att växa. 

PE Accountings grundare hittade inspiration i Founders Alliance nätverk

056_PE_Accounting_Gruppbild_BWAndreas Granstedt (i mitten) grundade PE Accounting tillsammans med Olle Rydqvist (till vänster) och Matthias Hjalmarsson.

Andreas Granstedt berättar om hur han först kom i kontakt med Founders Alliance och hur det har hjälpt honom och PE Accounting.

"Jag blev medbjuden till ett Founders Alliance event av en kontakt. Jag hamnade av misstag vid samma bord som en rad av mina förebilder. Personer som samtliga grundat stora framgångsrika Svenska företag. Det var för mig en otroligt inspirerande och viktig upplevelse. Jag valde sedan att gå med i Founders Alliance och har haft stor nytta av det nätverk jag byggt upp i samband med Founders Alliance träffar. Samtliga Founders Alliance medlemmar har grundat ett bolag som omsätter minst 5 mkr och alla har gått igenom liknande processer i sitt entreprenörskap. Jag har helt prestigelöst kunnat bolla frågor kring alltifrån företagskultur, ledarskap, säljorganisation, expansion med mera. Det har alltid funnit flera som redan gjort det jag vill göra och jag har kunnat hitta min egen väg med deras erfarenheter som stöd. En positiv effekt för mig har också varit att många tipsat varandra om att de ska prata med mig om de har frågor kring redovisning, bokföring och system. Det har i många fall varit avgörande för att Founders Alliance medlemmar ska våga prova en helt ny typ av ekonomitjänst som PE Accounting."

PE Accounting historia.

Nomineringar Entreprenörsgalan 2019:

Årets grundare 2019
Magnus Greko - Opus
Henrik Nilsson - Inrego
Helena Casserlöv-Kvist - Meritmind
Ole Sauar - Jollyroom

Årets förebildsentreprenör 2019

Årets unga entreprenör 2019
Sandra Jönsson - Wellbefy
Guner Ismail - Alguns Åkeri AB
Jens Karlsson - Winovations AB/Woshapp
Maximilian Ottosson - Cellevate
 

Träffa oss under galan!

På plats under Entreprenörsgalan finns Olle Rydqvist, en av PE Accountings grundare. Passa på att prata med honom och fråga gärna om du är nyfiken på hur olika av Founders Alliance medlemmar har haft nytta av PE Accounting. 

PE Accounting case