BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Vinnare under Entreprenörsgalan 2018!

Av Andreas Granstedt

2 MIN LÄSTID

Tre geniala vinnare!

Det är med stor glädje vi avrundar årets stora Entreprenörsgala med att hylla de tre starka vinnarna i kategorierna; Årets Unga Entreprenör, Årets Grundare Sverige och Årets Förebildsentreprenör. 

entreorenorsgalan_vinnareFrån vänster: Johanna Ingelsson, Equestrian Stockholm. Ola Serneke, Serneke. Kristina Lindhe, Lexington. Fotograf: ©Evan Pantiel.

Founders Alliance Entreprenörsgalan 2018

Med andra ord tre stora grattis till fantastiska...

Årets Unga Entreprenör: Johanna Ingelsson, Equestrian Stockholm

Årets Grundare Sverige: Ola Serneke, Serneke

Årets Förebildsentreprenör: Kristina Lindhe, Lexington

Därför är Founders Alliance Entreprenörsgala så viktigt

För PE Accounting var nätverket kring Founders Alliance avgörande i början. Det var där det fanns bollplank att diskutera med kring olika beslut. Det var där de första kunderna vågade satsa på något som ingen gjort förut. Det var där resan började helt enkelt och sedan dess har det bara växt.

Vi vill kunna ge fler möjligheten att bli en del av något större och verkligen satsa på sina affärsidéer. Därför sponsrar vi med glädje Founders Alliance och har dessutom som vision att ge entreprenörer, företagsledare och ekonomichefer en möjlighet till kontroll i ekonomin, effektiva och förenklade processer och uppdaterade beslutsunderlag. I slutändan bygger detta mer framgångsrika och lönsamma bolag.

PE Accountings grundare och Founders Alliance historia.

Vill du veta mer om PE Accounting?

För dig som driver ett tjänsteföretag med omkring 5-500 anställda är PE Accounting svårslagbart. Ända sedan starten har fokuset varit att bygga en "superdator" som helt enkelt minimerar allt onödig manuellt arbete och låter företagare fokusera på rätt saker. En stor skillnad mot många andra tjänster där en rad olika system behövs för att få administrationen att hålla ihop eller system som förvärvats steg för steg och fungerar sisådär tillsammans. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Redovisningsbyrå, bokföring online och en komplett ekonomitjänst.

PE Accounting historia.

PE Accounting case.