Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Entreprenörsgalan 2018 med PE Accounting

Av Magnus Wallin

2 MIN LÄSTID

_P2B0602I år satsar vi på Entreprenörsgalan!

Entreprenörsgalan 2018 som drivs av Founders Alliance går av stapeln 20:e september och PE Accounting är med som bronssponsor. Det är extra roligt då en rad av PE Accountings första kunder var och är medlemmar i Founders Alliance. 

Founders Alliance Entreprenörsgalan 2018

Redovisningsbyrå, bokföring online och egenutvecklat affärssystem. Founders Alliance medlemmar vågade satsa på något nytt!

Sedan starten 2010 har PE Accountings vision varit att ge entreprenörer, företagsledare och ekonomichefer en möjlighet till kontroll i ekonomin, effektiva och förenklade processer och uppdaterade beslutsunderlag. Övertygelsen var då som nu att i slutändan bygger detta mer framgångsrika och lönsamma bolag. Tack vare modiga företagsgrundare från Founders Alliance som vågade prova en helt ny typ av ekonomitjänst, lägga all sin bokföring online och välja en redovisningsbyrå som också utvecklar ett eget affärssystem började PE Accounting att växa. 

PE Accountings grundare hittade inspiration i Founders Alliance nätverk

056_PE_Accounting_Gruppbild_BWAndreas Granstedt (i mitten) grundade PE Accounting tillsammans med Olle Rydqvist (till vänster) och Matthias Hjalmarsson.

Andreas Granstedt berättar om hur han först kom i kontakt med Founders Alliance och hur det har hjälpt honom och PE Accounting.

"Jag blev medbjuden till ett Founders Alliance event av en kontakt. Jag hamnade av misstag vid samma bord som en rad av mina förebilder. Personer som samtliga grundat stora framgångsrika Svenska företag. Det var för mig en otroligt inspirerande och viktig upplevelse. Jag valde sedan att gå med i Founders Alliance och har haft stor nytta av det nätverk jag byggt upp i samband med Founders Alliance träffar. Samtliga Founders Alliance medlemmar har grundat ett bolag som omsätter minst 5 mkr och alla har gått igenom liknande processer i sitt entreprenörskap. Jag har helt prestigelöst kunnat bolla frågor kring alltifrån företagskultur, ledarskap, säljorganisation, expansion med mera. Det har alltid funnit flera som redan gjort det jag vill göra och jag har kunnat hitta min egen väg med deras erfarenheter som stöd. En positiv effekt för mig har också varit att många tipsat varandra om att de ska prata med mig om de har frågor kring redovisning, bokföring och system. Det har i många fall varit avgörande för att Founders Alliance medlemmar ska våga prova en helt ny typ av ekonomitjänst som PE Accounting."

PE Accounting historia.