Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Digital bokföring växer mer än någonsin

Av PE Accounting

2 MIN LÄSTID

PEAccounting_grundareOchJenny.jpgFrån vänster: Andreas Granstedt, grundare. Jenny Alfvén, affärsarkitekt, Olle Rydqvist, medgrundare och CEO. Mattias Hjalmarson, medgrundare och systemarkitekt.

Digital bokföring och automatiserade processer förändrar i grunden vad som är möjligt, både för företagare som får ökad kontroll över sitt bolags ekonomiska situation och kan lägga resurser på sin kärnverksamhet och för redovisningsbyråerna som helt måste ställa om sitt arbetssätt eller riskera att bli förlegade.

Utvecklingen inom digital bokföring och automatisering går i rask takt och vi på PE Accounting växer snabbt i och med att fler förstår vinsterna med att automatisera sin bokföring. Med en tillväxt på 672% de senaste 4 åren blev vi  2016 Di Gaseller och ett av Sveriges 25 snabbast växande Gasellföretag. Idag har vi fler än 300 kunder (läs om våra kunder) och 11.000 användare av tjänsten och de växer stadigt. Nu ökar vi takten ytterligare tillsammans med Alfvén & Didrikson, dubblerar utvecklingsstyrkan och öppnar ett helt nytt kontor, den här gången i Göteborg.

Investeringsfirman Alfvén & Didrikson har varit delägare i PE sedan 2016 och utökar nu sin investering i bolaget med 23 mkr. Vid den nuvarande investeringen värderas PE Accounting till 100 mkr. Bland Alfvén & Didriksons tidigare investeringar finns flera andra snabbt växande bolag som Trustly, Quinyx, Sympa, Glue, Acast och Offerta.

AlfvenDidrikson_MansAlfven.jpgPå bilden: Måns Alfvén, delägare i Alfvén & Didrikson och styrelseledamot i PE Accounting

Det sker mycket innovation inom redovisningsbranschen just nu och många nya digitala redovisningsbyråer startas. Nästan alla vänder sig dock till de allra minsta företagen med en eller ett par anställda. PE är det enda bolag vi känner till som har en tillräckligt komplett lösning för att kunna hantera lite större företag och vi är övertygade om att det är där nyttan med digitaliserad bokföring i realtid är som störst. Vi är sedan ett år tillbaka kunder i PE själva och har numera kontroll i realtid över vår ekonomiska information, berättar Måns Alfvén, delägare i Alfvén & Didrikson och styrelseordförande i PE Accounting.

Nyligen gjorde Di Digital en intervju med Olle Rydqvist, medgrundare och CEO hos oss på PE Accounting. Här hittar du artikeln i Di Digital.

Är du nyfiken på vad vi gör?

Hör av dig så pratar vi mer om det utifrån dina förutsättningar och kan även dema vårt system om det är aktuellt.

Missa inte heller våra fina guider med massor av bra workshops, exempel och bra tips.

Läs en guide om automatisering