BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Den stora kontorsevolutionen- vart är vi påväg?

Av Camilla Drangel

1 MIN LÄSTID

Skärmavbild 2021-12-02 kl. 10.52.31Efter nästan två år med hemarbete finns det stora frågetecken kring kontorets roll och funktion. Medarbetarna har vant sig vid flexibiliteten i livspusslet och föredrar att fortsätta arbeta hemifrån, medan det för andra är viktigt att få bryta mönstret, svida om och ta sig in till kontoret och kollegorna. Så vilken roll får kontoret nu? hur har förändringen påverkat och hur kommer våra arbetsplatser att se ut i framtiden?

Det är några av de frågor som Henrik Eriksson, arbetsplatsstrateg på Vasakronan, ställer till Gabriella Ekström, HR & Communication Manager på Dentsu Sweden, Lennart Hedström, vd på TRR och Olle Rydqvist, medgrundare på PE Accounting under ett webinar som gick av stapeln den 30e november i samarbete med Vasakronan. 

I panelen delar Annalena Norhammar och Thomas Nathorst-Böös, båda erfarna organisations- och förändringskonsulter, med sig av sina erfarenheter av arbetsplatsstrategier, processer och förändringsresor.

Kika gärna på inspelningen av detta webinar via denna länk och lyssna på ett spännande samtal om arbetsplatsstrategier och arbetsplatsförändring.