Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Så ställer företagen om under coronakrisen

Av Magnus Wallin

5 MIN LÄSTID

11 bolags berättelser, 5 webinar och flera artiklar

Säkerligen har du någon gång funderat över hur andra påverkats av den pågående krisen och vad de gör för att ställa om? Vi har passat på att intervjua några av de bolag som velat dela sin berättelse för att inspirera fler till att våga tänka nytt eller annorlunda.

Vi passar även på att tipsa om de webinar och artiklar vi skrivit senaste tiden som kan vara bra som stöd och inspiration till dig som företagare eller ansvarig för ekonomi.

11 företag berättar om hur de hanterat stora omställningar under 2020

Webinar

Vi har under året sänt flera webinar som alla finns inspelade och tillgängliga för dig att se när du vill.

Artiklar

Vill du veta mer om oss?

Om du inte redan är kund och vill veta vad en förändring till mer automatiserad redovisning med PE skulle innebära för dig, så hör gärna av dig. Det finns någon tillgänglig hela sommaren som kan lyssna på dina förutsättningar och berätta mer om vad som är möjligt med vår kombination av egenutvecklat ekonomisystem och redovisningstjänst.

Du kan också välja att titta på vår inspelade demo när och var som helst.

Vi har idag fler än 800 kunder och 20.000 användare. Vårt fokus är helt  på tjänsteföretag med omkring 5-500 anställda. Vi har blivit Di Gaseller senaste 5 åren och förra året blev SEB delägare.

Jag vill veta mer om PE